Gelegen in het charmante Sint-Martens-Latem, biedt Bonami een culinaire beleving in een warme en stijlvolle setting. De kunstwerken aan de muren gaven het interieur een galerij-achtige uitstraling, wat bijdroeg aan de unieke charme van de zaak. De bediening was vriendelijk en professioneel, met oog voor detail zonder opdringerig te zijn.

Bonami, Latemstraat 4, 9830 Sint-Martens-Latem
Website

Budget voor Restaurants:
Voorgerechten tussen 15€ en 35€
Hoofdgerechten tussen 29€ en 68€
Desserts tussen 11€ en 18€


Onze avond begon met een smakelijk hapje van witte pens, een verrassende en goed gekruide start. Als eerste gerecht hadden we pulled beef balletjes en sticky Korean chicken. Beide hapjes waren perfect in balans op smaak gebracht.

Als voorgerecht kozen we voor de Wagyu carpaccio en de zalmcarpaccio. Beide carpaccio ‘s smaakten verfijnd en waren afgewerkt met fijne accenten die het vlees en de vis nog beter tot zijn recht lieten komen.

Bij de hoofdgerechten viel de keuze op ossobuco met pasta, vol-au-vent en zeebaarsfilet.
De ossobuco was heerlijk mals en werd begeleid door een smaakvolle saus die perfect samenging met de pasta. De ruime portie vol-au-vent was romig en rijk van smaak. De zeebaarsfilet was mooi krokant op vel gebakken gebakken.

De lekkere gerechten, het sfeervol kader en de attente bediening maken Bonami zeker een bezoekje waard.

Datum bezoek: 31/01/2025

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *